Informatie Esvee Lotto voor alle deelnemers

Drie lijsten van elk 45 deelnemers zitten helemaal vol. Mooi dat de club bij zo velen leeft. Drie lijsten dus elke prijs wordt maar liefst door drie deelnemers gewonnen.

En nee, je hoeft de weekprijs niet te delen, want elke weekwinnaar ontvangt de volle mep.

Met jouw bijdrage steun je SV Meerssen en het jeugdvoetbal in het bijzonder, waarvoor dank!

De voordelen voor jou als deelnemer zijn natuurlijk ook belangrijk. Je maakt wekelijks kans op de weekprijs van 20 euro, plus kans op de vele extra prijzen en je krijgt een persoonlijke uitnodiging voor de feestavond speciaal voor onze vrijwilligers en deelnemers van de Esvee Lotto.

Zo werkt het

De Esvee Lotto is het spel met de gele lottoballetjes georganiseerd voor iedereen rondom SV Meerssen. Alle deelnemers hebben een eigen ‘Reservegetal’ op de deelnemerslijst en sparen een seizoen lang (30 weken) een klein bedrag (€ 1,50) per week. Het reservegetal bij de zaterdagtrekking van de Nederlandse lotto bepaalt telkens de winnaars van de weekprijs.

Jouw reservegetal is gevallen en hierdoor heb jij de weekprijs gewonnen. Zolang er een bedrag open staat wordt dit bedrag als betaling genoteerd. Als er geen bedrag meer open staat wordt (het restant van) de weekprijs uitgekeerd via een bankbetaling. Deelnemers ontvangen regelmatig bericht in de Esvee Lotto App en via onze nieuwsbrief ‘De Pingelèr’.

Vragen of opmerkingen

Persoonlijk contact is natuurlijk altijd mogelijk en anders…

WhatsApp (06-16080894) of mail (maurice.schmets@gmail.com).

Inleg betalen

Hieronder staan diverse betaalverzoeken waarmee je (een deel van) de Esvee Lotto inleg kunt betalen. Deze links zijn geldig in het seizoen 2024-2025.

Kies zelf of je in termijnen of in 1 keer wil betalen en klik op de link van het bedrag dat je wil betalen. Je kunt met elke bank in Nederland betalen. Dank je wel!

10 euro        https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=T3skISDFTUSRg4k2QTjP2g

15 euro        https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=JH32NtFcQBKEK-2qXqPLjA

25 euro        https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=Te2iEnvjQCmMtzMhkPXGQQ

30 euro        https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=tgK_dAAGQRS23o6FNvlHIQ

45 euro        https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=S9YwX4jwT2aBJ_3cGL4Ddw

Ook kun je betalen met een bankoverschrijving. Je kunt (een deel van) de Esvee Lotto inleg overmaken op IBAN NL51 RABO 0132 6709 84,

t.n.v. S.V. Meerssen, onder vermelding van ‘Esvee Lotto inleg’ en je naam. Dank je wel!

Deze link is geldig tot 20 oktober 2026.