SV Meerssen – MVV 0 – 5

Voor rust geeft SV Meerssen goed partij en heeft zelfs evenveel mogelijkheden als MVV. Het verschil zit hem echter in het benutten van deze mogelijkheden. Na goed 10 minuten scoort Dailon Livramento via de binnenkant van de paal (0 – 1). In de 18e minuut schiet Milo Delrock in de handen van doelman Matthys. Een zelfde lot is een kopbal van Testimony beschoren in de 24e minuut na een mooie aanval over diverse schijven. Lars Schenk zorgt er in de 39e minuut voor dat MVV met 0 – 2 op het scorebord gaat rusten. Dit mede dank zij het feit dat Siem van Dijck in de 44e minuut in zijn rush wordt gestuit. Het eerste kwartier na rust verdwijnt een kopbal van Siem in de handen van doelman Thijs Lambrix en deze laatste stopt nog een knal van Nino Everaers. Na vasthouden van een verdediger van SV Meerssen loopt MVV in de 64e minuut via Ilano Silva uit naar 0 – 3. Dezelfde speler profiteert een minuut later van de geboden vrijheid om van het middenveld alleen op het doel van SV Meerssen af te stevenen (0 – 4). In de 87e minuut brengt Gianni Theunisz nog via de onderkant van de lat redding. Toch wordt het in de slotminuut nog 0 – 5 door Camil Mmaee.