SV Meerssen – MVV O21 1 – 1
Binnen 5 minuten kopt Jeroen Kuijs uit een hoekschop raak (1 – 0). Een poging van zo’n 40 meter afstand van Milo Delrock die de doelman ver voor zijn doel ziet staan, valt net boven op het doelnet. Dit is een van de goede mogelijkheden voor rust. In de 32e minuut komt MVV O21 langszij. Na de pauze valt kans na kans voor SV Meerssen te noteren terwijl aan de overzijde doelman Raf Mertens vrijwel werkeloos is. Vrij voor de overigens uitstekende doelman van MVV kunnen zowel Joep Ceha, Nino Everaers, Richard Hannon alsook Bryan Simons en Bob Vankan het karwei niet klaren en zo blijft het bij 1 – 1.

SV Meerssen – Baronie 7 – 2
Baronie was een weekendje in Zuid Limburg en zocht voor zaterdagavond een tegenstander. Daar de wedstrijd van SV Meerssen tegen Chevremont was verplaatst naar komende dinsdag, was Baronie voor SV Meerssen een welkome tegenstander.
Scoreverloop: 25e minuut 0 – 1. 40e min. Cem Unal 1 – 1 uit strafschop. 44e min. Cem Unal 2 – 1. 50e min. Bas Poper uit hoekschop 3 – 1. 51e min. 3 – 2. 53e min. Cem Unal 4 – 2. 55e min. Nino Everaers 5 – 2. 62e min. Milo Delrock 6 – 2. 75e min. Julian Tillmans 7 – 2.